Fake News - Infosoft Group
18398
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-18398,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Fake News

Infosoft Group dhe kompanitë pjesë e tij zhvillojnë biznesin në përputhje të plotë me ligjet në fuqi si dhe me standartet më të larta të etikës dhe profesionalizmit.

Megjithatë, disa portale dhe media sociale, duke spekuluar dhe abuzuar me lirinë e fjalës, botojnë shkrime plotësisht të pavërteta për kompanitë e Infosoft Group apo për themeluesin e Grupit, Z. Grigor Joti.

Theksojmë se asnjë nga mediat apo portalet kombëtare serioze dhe me reputacion mediatik si Top Channel, TV Klan, TVSH, BIRN etj., nuk kanë publikuar apo shpërndarë asnjë informacion me lidhje negative për asnjërën prej kompanive të Infosoft Group apo Z. Grigor Joti.

Me ndjenjën e përgjegjësisë ndaj mirëinformimit të publikut, po paraqesim fakte publikisht të vërtetueshme, ku tregohet pavërtetësia e këtyre publikimeve.