Fake news: G. Joti helmon shqiptarët me çokollata e akullore kancerogjene. - Infosoft Group
18492
post-template-default,single,single-post,postid-18492,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Fake news: G. Joti helmon shqiptarët me çokollata e akullore kancerogjene.

Fake news: G. Joti helmon shqiptarët me çokollata e akullore kancerogjene.

Reagimi zyrtar i Z.Grigor Joti.

Botimi në internet: https://joq-albania.com/artikull/900476.html

https://telegraf.al/aktualitet/klsh-kallezoi-kreun-e-aku-per-akulloret-vrasese-spak-te-prangos-importuesin-e-tyre-grigor-jotin/

https://m.facebook.com/pamfleti.net/videos/klsh-kall%C3%ABzoi-kreun-e-aku-q%C3%AB-lejoi-akulloret-vras%C3%ABse-spak-t%C3%AB-prangos%C3%AB-grigor-jot/1535404630154183/

Informacion totalisht i pavërtetë.

Kompania Interbrands dhe asnjë kompani tjetër në pronësi të Z. Grigor Joti, asnjëherë nuk ka importuar, magazinuar apo shpërndarë asnjë lloj produkti akullore. Kompania Interbrands ka në distribucionin e saj vetëm produktet çokollata Mars, Snickers, Bounty.

 

Botuesi nuk ka marrë asnjë kontakt paraprak me Infosoft Group, për t’u informuar mbi këtë çështje.

 

 

No Comments

Post A Comment