Misioni - Infosoft Group
16016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16016,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Misioni

Misioni ynë është të ruajmë dhe forcojmë pozicionin Lider në tregun e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut përmes:

  • Plotësimit të kërkesave të klientëve duke ofruar shërbime cilësore.
  • Arritjes së eksperiencës në teknologjitë më të reja.
  • Motivimit/Promovimit të suksesit dhe zhvillimit profesional të punonjësve tanë.
  • Funksionimit me anë të vlerave tona bazë dhe standardeve më të larta të etikës së biznesit.