Infosoft Group
15234
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

MISIONI YNË 

Misioni ynë është të ruajmë dhe forcojmë pozicionin Lider në tregun e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Publikime

  • Përgjegjësi i Kontabilitetit është përgjegjës për të gjitha fushat që kanë të bëjnë me raportimin financiar dhe fiskal. Ky pozicion luan një rol kyç në menaxhimin financiar të kompanisë duke dhënë inpute të rëndësishme në lidhje me planifikimin, kontrollin dhe raporti

  • We are looking for a systems engineer who has experience and knowledge in Microsoft technologies, such as Windows Server, Active Directory, Azure, Office 365, SQL Server, etc. As a systems engineer, you will be responsible for installing, configuring, and maintaining

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e stafit tonë ose keni ide interesante biznesi, na kontaktoni