Fake news: Banda e Infosoft vjedh 4.5 mil. euro me fatura false. - Infosoft Group
18497
post-template-default,single,single-post,postid-18497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Fake news: Banda e Infosoft vjedh 4.5 mil. euro me fatura false.

Fake news: Banda e Infosoft vjedh 4.5 mil. euro me fatura false.

Reagimi zyrtar i Z.Grigor Joti.

Botimi në internet: https://insajderi.org/banda-infosoft-e-grigor-jotit-vjedh-4-5-milione-euro-me-fatura-false/

Informacion totalisht i pavërtetë.

Asnjëherë nuk ka patur ndonjë padi penale apo civile ndaj Z. Grigor Joti.

Rasti që i referohet shkrimi ka të bëje me një akuzë të padrejtë ndaj administratorëve dhe të dy kompanive në pronësi të pjesshme të Z. Grigor Joti, IDS dhe Inter Trade & Distribution.

Kjo akuzë është e padrejtë sepse Vendimet e Apelit të Ministrisë së Financave dt 22.01.2018 dhe 12.02.2018 i shpallin të pafajshme këto kompani.

Klikoni mbi vendimet:

2018.01.22 Vendim i Drejtorise se Apelimit tatimor IT&D

2018.02.12 vendim i Drejtorise se Apelimit Tatimor IDS

Vendimi i Gjykatës së Tiranës, dt.29.05.2023 hedh poshtë të gjitha akuzat dhe shpall të pafajshëm dy kompanitë dhe administratorët e tyre.

Klikoni mbi vendimin:

Vendim i gjykates

Shifra e përmendur në shkrim për “përvetësim të 4,5 Ml Euro“ është një sajesë e pavërtetë dhe tendecioze e shkruesit për të bërë sensacion, e papërmendur në akuzë.

Botuesi nuk ka marrë asnjë kontakt paraprak me Infosoft Group, për t’u informuar mbi këtë çështje.

 

No Comments

Post A Comment