Fake news: KESH dhe DPSHTRr i falin 78 mil. leke tendera pa gare Grigor Jotit - Infosoft Group
18474
post-template-default,single,single-post,postid-18474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 

Fake news: KESH dhe DPSHTRr i falin 78 mil. leke tendera pa gare Grigor Jotit

Fake news: KESH dhe DPSHTRr i falin 78 mil. leke tendera pa gare Grigor Jotit

Reagimi zyrtar i Z.Grigor Joti:

Botimi në internet: https://gijotina.com/kesh-dhe-dpshtrr-i-falin-78-mln-leke-tendere-pa-gare-grigor-jotit-oligarkut-qe-helmoi-shqiptaret/

Informacion totalisht i pavërtetë.

Grigor Joti nuk zotëron asnjë aksion në kompaninë Infosoft Office.

Shiko informacionin në Qendrën Kombëtare të Biznesit (QKB).

Klikoni në linkun e më poshtëm:

Ekstrakt IO

Asnjë nga kompanitë në pronësi të Z. Grigor Joti në Shqipëri nuk importon apo shet produkte kancelarie.

Gjithashtu, kompania Interbrands dhe asnjë kompani tjetër në pronësi të Z. Grigor Joti, asnjëherë nuk ka importuar, magazinuar apo shpërndarë asnjë lloj produkti akullore. Kompania Interbrands ka në distribucionin e saj vetëm produktet çokollata Mars, Snickers, Bounty.

Botuesi nuk ka marrë asnjë kontakt paraprak me Infosoft Group, për t’u informuar mbi këtë çështje.

 

No Comments

Post A Comment