Fake news: Veliaj hedh 46 MLN lekë për banera reklamash, lekët i ndan me Gëzim Dobin dhe Grigor Jotin - Infosoft Group
18467
post-template-default,single,single-post,postid-18467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 

Fake news: Veliaj hedh 46 MLN lekë për banera reklamash, lekët i ndan me Gëzim Dobin dhe Grigor Jotin

Fake news: Veliaj hedh 46 MLN lekë për banera reklamash, lekët i ndan me Gëzim Dobin dhe Grigor Jotin

Reagimi zyrtar nga Z. Grigor Joti:

Botimi në internet: https://gijotina.com/veliaj-hedh-46-mln-leke-per-banera-reklamash-leket-i-ndan-me-gezim-dobin-dhe-grigor-jotin/

Informacion totalisht i pavërtetë.

Grigor Joti nuk zotëron asnjë aksion në kompaninë fituese Algrafika sh.p.k.

Shiko informacionin në Qendrën Kombëtare të Biznesit (QKB).

Klikoni në linkun më poshtë:

Ekstrakt Algrafika

Asnjë nga kompanitë në pronësi të Z. Grigor Joti në Shqipëri nuk importon apo shet produkte kancelarie.

Botuesi nuk ka marrë asnjë kontakt paraprak me Infosoft Group, për t’u informuar mbi këtë çështje.

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment