Inter Distribution Services - Infosoft Group
17129
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17129,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Inter Distribution Services

Inter Distribution Services sh.p.k

Kompania Inter Distribution Services sh.p.k është distributor i autorizuar i brandeve të njohura të prodhuesit Philip Morris. Inter Distribution Services sh.p.k operon në treg duke ruajtur standardet më të larta të cilësisë së produktit bazuar në bashkëpunimin e ngushtë me prodhuesin.

Më shumë:

Adresa dhe Kontakte
Autostrada Tiranë – Durrës, Km. 1, Tiranë,
Tel: + 355 4 2407268/9
Fax: + 355 44 500-701
Web: www.infosoftgroup.com.al