Infosoft Group në "Tirana Tech Open" - Infosoft Group
17588
post-template-default,single,single-post,postid-17588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Infosoft Group në “Tirana Tech Open”

Infosoft Group në “Tirana Tech Open”

Infosoft Group do të marrë pjesë në Tirana Tech Open, i cili mbahet në datat 25-27.09.2019.

Ju mirëpresim pranë stendës tonë që të njiheni me teknologjitë e reja në treg, të ofruara nga kompanitë e InfoSoft Group.

Tirana Tech Open është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e inovacionit dhe krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit, në përgjigje të nevojave për informimin në vend dhe rajon, krijon mundësi të reja partneriteti si dhe do  të ofrojë ekspozime të shembujve të suksesit dhe arritjeve në përdorimin e teknologjisë së aplikuar.

 

 

 

No Comments

Post A Comment