IMLS - Infosoft Group
16720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16720,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 

IMLS

Inter Management & Logistic Services sh.p.k

Kompania IMLS sh.p.k  ofron për kompanitë e Distribucionit të produkteve të konsumit InterBrands, Inter Trade & Distributions, Inter Distribution Services shërbime logjistike dhe administrative si:

  • Logjistike
  • Menaxhim financiar
  • Kontabilitet
  • Asistence juridike
  • Prokurim

Përmes IMLS sh.p.k këto kompani sigurojnë aplikimin e standardeve më të larta të menaxhimit dhe të cilësisë.

Adresa dhe kontaktet:

Autostrada Tiranë – Durrës, Km. 1, Tiranë,
Tel: + 355 4 2407268/9
Fax: + 355 44 500-701
Web: www.infosoftgroup.com.al