Infosoft Group | Pozicione Vakante
69
archive,category,category-pozicione-vakante,category-69,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Pozicione Vakante

Dëshiron të bëhesh një profesionist në Marketing Digjital dhe Graphic Designer? APLIKO TANI! InfoSoft Systems promovon dhe mbështet zhvillimin e aftësive, inovacionin, sipërmarrjen dhe punësimin e të rinjve në Shqipëri, duke i motivuar ata që të ndjekin ëndrrën e tyre përmes fuqizimit të aftësive dhe pasionit për inovacionin.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në me foto, letrën e interesit (e detyrueshme) si dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al deri më 21.06.2021. Aplikantët e përzgjedhur do t’i nënshtrohen fazës së intervistimit dhe testimit nga departamenti ynë i Burimeve Njerëzore. Kohëzgjatja e këtij internshipi do të jetë 3 muaj, nga e hëna ne të premte, ora 9:00 – 16:0

Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al.  Join our team and be an integral part of our Dynamics NAV/D365 Business Central software development department.

Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. Project Manager is responsible for conceptualizing and preparing Project Proposals; collects and integrates the project material; organizes and leads the project group; writing draft-projects; obtaining approvals from project stakeholders

Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. Manages sales of the company’s products and services within an assigned market segment. Ensures consistent, profitable growth in sales revenues through positive planning and deployment.