29 Vjet InfoSoft Group - Infosoft Group
17829
post-template-default,single,single-post,postid-17829,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

29 Vjet InfoSoft Group

29 Vjet InfoSoft Group

InfoSoft Group mbushi 29 Vjet nga krijimi i tij.

Në këtë rrugëtim të gjatë biznesi, InfoSoft Group ka tejkaluar me sukses shumë sfida jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Falë vizionit, punës dhe pasionit, InfoSoft Group renditet në listën e 5 Grupeve më të medha në tregun e Shqipërisë dhe Grupi më i madh në fushën e IT në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, llogaritur si një treg i përbashkët.

Suksesi i Grupit është ngritur mbi punën dhe suksesin e çdo punonjësi, ndaj falenderimi iu takon atyre për kontributin dhe bashkëpunimin e mrekullueshëm.

Ky 29 Vjetor u festua në një situatë të pazakontë për shkak të pandemisë, por megjithë distancimin social, ne ndihemi më të fortë dhe më pranë njëri-tjetrit!

Ne jemi INFOSOFT GROUP dhe falë kujdesit për njeri-tjetrin, do ta kalojmë me sukses edhe këtë sfidë globale, sepse motoja jonë është Stronger Together.

No Comments

Post A Comment