Infosoft Group | Job Vacancies
17411
page-template-default,page,page-id-17411,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Job Vacancies

  • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni  do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

  • Dëshiron të bëhesh një profesionist në Marketing Digjital dhe Graphic Designer? APLIKO TANI! InfoSoft Systems promovon dhe mbështet zhvillimin e aftësive, inovacionin, sipërmarrjen dhe punësimin e të rinjve në Shqipëri, duke i motivuar ata që të ndjekin ëndrrën e tyre p

  • Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al.

  • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni

  • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni  do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

  • Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. Project Manager is responsible for conceptualizing and p

  • Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. Manages sales of the company’s products and services wit

  • Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. Join our team and be an integral part of our Dynamics NA

  • Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. General Summary: Manages sales of the company’s products

  • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Apply

Upload Cv