Infosoft Group | Publikime
1815
paged,page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-1815,paged-4,page-paged-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Publikime

Infosoft Group festoi 28 vjetorin e krijimit nën sloganin ”Stronger together”, që personifikon bashkëpunimin e ngushtë mes kompanisë dhe punonjësve në kapërcimin e sfidave dhe arritjen e suksesit. Infosoft Group është themeluar në korrik të vitit 1991, duke u zgjeruar dhe zhvilluar vazhdimisht, për t’u shndërruar në një nga sipërmarrjet...