Infosoft Group | Publikime
1815
paged,page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-1815,paged-3,page-paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Publikime

Infosoft Group do të marrë pjesë në Tirana Tech Open, i cili mbahet në datat 25-27.09.2019. Ju mirëpresim pranë stendës tonë që të njiheni me teknologjitë e reja në treg, të ofruara nga kompanitë e InfoSoft Group. Tirana Tech Open është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e inovacionit dhe krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit, në përgjigje të nevojave për informimin në vend dhe rajon, krijon mundësi të reja partneriteti si dhe do  të ofrojë ekspozime të shembujve të suksesit dhe arritjeve në përdorimin e teknologjisë së aplikuar.

Infosoft Group festoi 28 vjetorin e krijimit nën sloganin ”Stronger together”, që personifikon bashkëpunimin e ngushtë mes kompanisë dhe punonjësve në kapërcimin e sfidave dhe arritjen e suksesit. Infosoft Group është themeluar në korrik të vitit 1991, duke u zgjeruar dhe zhvilluar vazhdimisht, për t’u shndërruar në një nga sipërmarrjet...