Inter Trade & Distribution - Infosoft Group
17125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17125,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 

Inter Trade & Distribution

Inter Trade & Distribution sh.p.k
Kompania Inter Trade &Distribution sh.p.k bazuar në një eksperience të gjatë dhe të sukseshme në treg, ka ndërtuar marrëdhënie profesionale partneriteti me prodhuesit më të njohur ndërkombëtarë për të sjellë tek klientët e saj dhe konsumatori produkte cilësore dhe me nivel të lartë sigurie. Inter Trade &Distribution sh.p.k është distributor i autorizuar i brandeve: Ferrero, Haribo, Panda, Saponia, Sarantis, Toshiba, Wilkinson etj.

Më shumë:

Adresa dhe Kontakte
Autostrada Tiranë – Durrës, Km. 1, Tiranë,
Tel: + 355 4 2407268/9
Fax: + 355 44 500-701
Web: www.infosoftgroup.com.al