Interbrands - Infosoft Group
17121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17121,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Interbrands

InterBrands sh.p.k

Kompania InterBrands sh.p.k bazuar në një eksperiencë të gjatë dhe të sukseshme në treg, ka ndërtuar marrëdhënie profesionale partneriteti me prodhuesit më të njohur ndërkombëtarë për të sjellë tek klientët e saj dhe konsumatori produkte cilësore dhe me nivel të lartë sigurie. InterBrands sh.p.k është distributor i autorizuar i brandeve: Mars Wrigley, Colgate Palmolive.

Më shumë:

col1
mars

Adresa dhe kontaktet:
Autostrada Tiranë – Durrës, Km. 1, Tiranë,
Tel: + 355 4 2407268/9
Fax: + 355 44 500-701
Web: www.infosoftgroup.com.al