IMS - Infosoft Group
17039
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17039,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

IMS

Infosoft Management Services sh.p.k

Kompania Infosoft Management Services (IMS) ofron shërbime administrative për kompanitë e InfoSoft Group, si:

 

  • Menaxhim Standardesh
  • Menaxhim të Sistemeve IT
  • Prokurim & Shërbime të tjera ndihmëse
  • Burime Njerëzore
  • Kontroll i Brendshëm & Auditim
  • Menaxhim Financiar & Kontabilitet
  • Asistencë Ligjore
  • Marketing

 

Përmes IMS sh.p.k InfoSoft Group siguron për të gjitha kompanitë aplikimin e standardeve më të larta të menaxhimit dhe të cilësisë.

Adresa dhe kontaktet:
Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Tirane
Tel: + 355 4 2 251 180/1
Fax: + 355 4 2 232 990
e-mail: infosoft@infosoftgroup.com.al
Web: www.infosoftgroup.com.al