Infosoft Group | Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësoje: 3 Inxhinierë Sistemi ( eng )
17464
post-template-default,single,single-post,postid-17464,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësoje: 3 Inxhinierë Sistemi ( eng )

Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësoje: 3 Inxhinierë Sistemi ( eng )

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al.

Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Ofron suport për teknologjinë ku ai është ekspert
 • Pergjigjet për manaxhimin dhe eskalimin e case-eve për klientë enterprise me vendorët perkatës.
 • Kryen vlerësimet e pjesëve të projekteve të ekspertizës së tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohët e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje që përfshijnë teknologji të ekspertizes së tij si dhe përshkruan zgjidhjen e kërkuar, në rast kërkese për ofertim.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplomë Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile të tjera teknike.
 • Minimalisht 3 vjet eksperiencë në këtë fushë.
 • Njohuri praktike në teknologji të Microsoft ku  përfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohuri në Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike në networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mirë e gjuhës angleze.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese
No Comments

Post A Comment