Infosoft Group | Infosoft Group, kërkon të punësoje: Programues Software ( eng )
17460
post-template-default,single,single-post,postid-17460,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Group, kërkon të punësoje: Programues Software ( eng )

Infosoft Group, kërkon të punësoje: Programues Software ( eng )

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al.

Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim

Programues Software

Kërkesat per kandidatet:

  • Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme.
  • Minimumi 1 vit eksperiencë në zhvillim sistemesh.
  • Eksperiencë dhe njohuri për menaxhimin e bazave të të dhënave psh SQL Server, MySQL, Microsoft Access, etj.
  • Eksperiencë  dhe njohuri mbi gjuhët e programimit ASP.NET, C# ose VB.Net, C/AL, XML, Transact-SQL, PL-SQL, C/AL , C/SIDE, RTC, etj.
  • Eksperiencë dhe njohuri mbi ndërtimin e web service-ve. (e preferueshme)
  • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
  • Njohuri shume te mira te gjuhes italiane. (e preferueshme)
  • Aftesi te mira komunikuese dhe organizative

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

No Comments

Post A Comment