Infosoft Group | infosoftgroup
2
archive,paged,author,author-infosoftgroup,author-2,paged-6,author-paged-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Author: infosoftgroup

  Tërmeti shkatërrues i dt.26.11.2019, la gjurmë të thella tek secili prej nesh. U solidarizuam me të gjitha familjet që u prekën drejtpërdrejt nga ky tërmet, duke humbur jo vetëm banesat por edhe më të dashurit e tyre. Secili prej nesh, në mënyrë njerëzore, ka qenë pranë këtyre familjeve, si mbështetje...

Infosoft Group do të marrë pjesë në Tirana Tech Open, i cili mbahet në datat 25-27.09.2019. Ju mirëpresim pranë stendës tonë që të njiheni me teknologjitë e reja në treg, të ofruara nga kompanitë e InfoSoft Group. Tirana Tech Open është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e inovacionit dhe krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit, në përgjigje të nevojave për informimin në vend dhe rajon, krijon mundësi të reja partneriteti si dhe do  të ofrojë ekspozime të shembujve të suksesit dhe arritjeve në përdorimin e teknologjisë së aplikuar.

Ke studiuar për Matematikë dhe ke pasion programimin? Ke dëshirë që të investosh për veten, duke u përballur me sfida të reja dhe të ngrihesh në karrierë? Alternativën më të sigurtë e gjeni pranë Infosoft Systems që ju ofron mundësitë më të mira për të vënë në zbatim njohuritë tuaja dhe të shkëlqeni në fushën ku aspironi.