Infosoft Group | Info Business Solutions kërkon të punësojë: Analist Sistemesh ERP
18269
post-template-default,single,single-post,postid-18269,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Info Business Solutions kërkon të punësojë: Analist Sistemesh ERP

Info Business Solutions kërkon të punësojë: Analist Sistemesh ERP

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

Analisti i Sistemeve ERP eshte pergjegjes per ndjekjen e te gjithe ciklit te nje projekti implementimi sistemesh menaxhimi, qe prej analizes dhe dizenjimit te kerkesave te klientit, konfigurimeve te sistemit, testimit, trajnimit te perdoruesve si dhe ofrimin e sherbimit te suportit per sistemet e implementuara ne varesi te kerkesave te klientit.

KERKESAT PER KUALIFIKIM

 • Diplome universitare (ose ne perfundim te studimeve) ne nje nga deget e fakultetit te ekonomise.
 • Te kete njohuri ne fusha si: financa, logjistike, retail, prokurim, prodhim.
 • Te jete ne gjendje te kuptoje kerkesat e biznesit dhe t’i perktheje ato ne zgjidhje funksionale software.
 • Te jete ne gjendje te konvertoje kerkesat funksionale te klienteve ne analiza teknike per departamentin e zhvillimit.
 • Te jete ne gjendje te krijoje marredhenie konstruktive me klientet.
 • Te kete aftesi shume te mira analitike dhe i/e orientuar drejt detajeve.
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe asaj italiane.
 • Te jete shume bashkepunues/e me koleget/bashkepunetoret dhe aftesi shume te mira komunikuese.

 

BENEFITE

 • Page konkurruese per tregun dhe benefite te tjera te lidhura me te.
 • Pune over-time e paguar dhe orar fleksibel.
 • Zhvillim i karrieres dhe sfida te vazhdueshme profesionale.
 • Trajnime, certifikime dhe perfshirje ne projekte te ndryshme nderkombetare.
 • Ambient pune shume komod, me nje staf entuziast dhe energjik.
 • Aktivitete staff retreat dhe team-building.
 • Zyrat ndodhen ne lokacion shume strategjik, ne qender te Tiranes

 

Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale. Më konkretisht, sipas përcaktimeve të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, Ligjit në fuqi (Nr. 9887 datë 10.03.2008) “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe akteve nënligjore për zbatim.

No Comments

Post A Comment