Infosoft Group | Kompania InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin As.Shitje
18197
post-template-default,single,single-post,postid-18197,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Kompania InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin As.Shitje

Kompania InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin As.Shitje

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

Detyra dhe Përgjegjësi:

  • Asiston në procese administrative, në proceset e shitjes, realizimin e porosive/kontratave të blerjeve të klientëve sipas kushteve.
  • Ndihmon në procesin e negociimit, nënshkrimit dhe protokollimit të kontratës (pikë kontakti me klientin, ndjekje e firmosjes nga punonjësit dhe palët e përfshira në proces, dorëzim në protokoll) sipas rregullores.
  • Organizon dhe kryen të gjitha proceset e nevojshme si detajim kontrate, porositje dhe rezervim të produkteve, faturim dhe lëvrim, sigurim dokumentacioni, instalime, trajnime etj. deri në marrjen e Akseptancës nga klienti.
  • Siguron  dokumentacionin e proceseve te punes, sipas detyrave te ketij posti pune.

Kërkesa për kandidatët:

  • Të ketë përfunduar studimet e larta. (Të preferueshme shkencat ekzakte; Ekonomike, Matematikë, Fizikë, Kimi etj.)
  • Te kete minimalisht 2 vjet eksperience pune ne pozicione pune te ngjashme.
  • Të ketë njohuri shumë të mira rreth programeve bazë kompjuterike (word, excel, power point etj.).
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.
  • Të jetë i aftë të punojë në grup dhe të përballojë presionin e punës.
  • Të jetë i shkathët dhe i komunikueshëm.

Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale. Më konkretisht, sipas përcaktimeve të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, Ligjit në fuqi (Nr. 9887 datë 10.03.2008) “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe akteve nënligjore për zbatim.

No Comments

Post A Comment