Infosoft Group | Kompania InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin Inxhinier Sistemi
18176
post-template-default,single,single-post,postid-18176,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Kompania InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin Inxhinier Sistemi

Kompania InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin Inxhinier Sistemi

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Ofron suport për projektimin, përmirësimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve ku ai është ekspert.
 • Bashkëpunon me klientë enterprise apo vendore gjatë krijimit dhe mirëmbajtjes së një sistemi.
 • Kryen vleresimet e pjesëve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje për çështje që dalin në sistemet që është përgjegjës si dhe jep ide për përmirësime të mundshme të sistemit
 • Kryen procedurat e kontrollit të cilësisë për të siguruar që sistemet janë efikase dhe funksionale

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 3 vjet eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike në teknologji të Microsoft ku  perfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohuri në Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike në networking – e preferueshme
 • Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Aftësi shumë te mira komunikuese
No Comments

Post A Comment