Infosoft Group | InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin Inxhinier Sistemi
18156
post-template-default,single,single-post,postid-18156,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin Inxhinier Sistemi

InfoSoft Systems është në kërkim të kandidatëve të interesuar për postin Inxhinier Sistemi

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Ofron suport per teknologjine ku ai eshte ekspert
 • Pergjigjet per manaxhimin dhe eskalimin e case-eve per kliente enterprise me vendoret perkates.
 • Kryen vleresimet e pjeseve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje qe perfshijne teknologji te ekspertizes se tij si dhe pershkruan zgjidhjen e kerkuar, ne rast kerkese per ofertim.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 3 vjet eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike ne teknologji te Microsoft ku  perfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohur ne Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike ne networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze.
 • Aftesi shume te mira komunikuese
No Comments

Post A Comment