Infosoft Group | Info Business Solutions ofron mundesi internshipi per te interesuarit ne aktivitetin shitje
18098
post-template-default,single,single-post,postid-18098,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Info Business Solutions ofron mundesi internshipi per te interesuarit ne aktivitetin shitje

Info Business Solutions ofron mundesi internshipi per te interesuarit ne aktivitetin shitje

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-ne me fotografi, letren e interesit (e detyrueshme) si dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen email: humanresources@infosoftgroup.com.al deri me 31.08.2021.

Pershkrimi i detyrave:

 • Do te kryeje kerkim tregu dhe te klienteve potenciale te cilet mund te jene te interesuar per zgjidhjet e kompanise.
 • Te gjeneroje sa me shume leads e t’i kualifikoje ato.
 • Te organizoje takime me klientin e te angazhoje personat e duhur ne te.
 • Bashkepunim me personat e tjere te departamentit dhe kompanise.
 • Te perpiqet te kuptoje trendet e tregut lokal.
 • Dhenia e inputit periodik te personat pergjegjes.

Kriteret per kualifikim:

 • Studente qe kane perfunduar ose jane ne perfundim te studimeve (Bachelor ose Master), Administrim Biznesi, Marketing, Marredhenie Nderkombetare ose ekuivalente.
 • Njohuri formuese baze ne fushen e menaxhimit, marketingut dhe financave.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe jo vetem.
 • Aftesi shume te mira te te folurit ne publik dhe te prezantuarit.
 • Pjesemarrje ne aktivitete studentore, seminare, workshop-e dhe praktika te meparshme.
 • Njohuri mbi paketen Microsoft Office (Word, Excel, Power Point etc)
 • Perkushtim dhe obligim per pjesemarrje te rregull
 • Aftesi per te punuar ne menyre te pavarur si edhe ne gru
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizativ
 • Aftesi per te menaxhuar kontaktin direkt me klientin.
 • Njohurite ne industrine e IT perbejne avantazh.

 

Kohezgjatja e ketij internshipi do te jete 3 muaj, nga e Hena ne te Premte, ora 09:00 – 17:00.

Studenti do te matet ne performance dhe do te vleresohet gjate gjithe internshipit. Ne rast te perfundimit me rezultateve te kenaqshme, praktikantit do t’i ofrohet mundesi punesimi prane Info Business Solutions.

Aplikantet e perzgjedhur do ti nenshtrohen fazes se intervistimit dhe testimit nga departamenti yne i Burimeve Njerezore.

No Comments

Post A Comment