Infosoft Group | Kompania Info Business Solutions ofron mundësi për intership në marketing.
18038
post-template-default,single,single-post,postid-18038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Kompania Info Business Solutions ofron mundësi për intership në marketing.

Kompania Info Business Solutions ofron mundësi për intership në marketing.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në me foto, letrën e interesit (e detyrueshme) si dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al deri më 21.06.2021.

Aplikantët e përzgjedhur do t’i nënshtrohen fazës së intervistimit dhe testimit nga departamenti ynë i Burimeve Njerëzore.

Kohëzgjatja e këtij internshipi do të jetë 3 muaj, nga e hëna ne të premte, ora 9:00 – 16:0

 

Përshkrimi i Pozicionit:

 • Kryen market research dhe lead generation me kërkesë të mbikëqyresit, nëpërmjet teknikave të ndryshme të marketingut.
 • Asiston ekipin e shitjes për të arritur objektivat e kompanisë.
 • Mirëmban dhe përmirëson brandin e kompanisë në tregun vendas dhe të huaj
 • Bashkëpunon me kolegët për të mësuar më shumë rreth kompanisë, strukturës së saj, si dhe produktet/shërbimet që ofron

 

Kriteret për kualifikim:

 • Studente që kanë përfunduarose janë në përfundim të studimeve (Bachelor ose Master), Administrim Biznesi, Marketing, Marrëdhënie Ndërkombëtare ose ekuivalente.
 • Njohuri formuese bazë në fushën e menaxhimit, marketingut dhe financave.
 • Njohuri shumëtë mira të gjuhës angleze dhe asaj italiane.
 • Aftësi shumë të mira të të folurit në publik dhe të prezantuarit.
 • Pjesëmarrje në aktivitete studentore, seminare, workshope dhe praktika të mëparshme.
 • Njohuri mbi paketën Microsoft Office (Word, Excel, Power Point etc)
 • Të jetë korrekt, i vëmendshëm ndaj detajeve dhe të ketë etike pune.
 • Përkushtim dhe obligim për pjesëmarrje të rregullt.
 • Aftësi për të punuar në menyrë të pavarur si edhe në grup.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative.
 • Njohuritë në industrine e IT përbëjnë avantazh.

 

Internshipi do të kombinojë të mesuarit teorik dhe praktik në mjediset tona të punes si dhe mundësi punësimi pas përfundimit të suksesshëm të tij, pranë kompanisë Info Business Solutions.

Studenti do të matet në performancë dhe do të vlerësohet gjatë gjithë internshipit.

 

No Comments

Post A Comment