Infosoft Group | InfoSoft Systems kërkon të punësojë: Digital Marketing Specialist
17846
post-template-default,single,single-post,postid-17846,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

InfoSoft Systems kërkon të punësojë: Digital Marketing Specialist

InfoSoft Systems kërkon të punësojë: Digital Marketing Specialist

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar  CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al.

Ju garantojmë se përpunimi i të dhënave tuaja do të bëhet vetëm për qëllime rekrutimi në funksion të vlerësimit të përshtatjes suaj me kriteret e postit vakant.

No Comments

Post A Comment