Infosoft Group | Infosoft Systems kërkon të punësojë: System Engineer
17771
post-template-default,single,single-post,postid-17771,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Systems kërkon të punësojë: System Engineer

Infosoft Systems kërkon të punësojë: System Engineer

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Të instalojë, konfigurojë, optimizojë hardware server, storage, hyperconverged infrastructure, tape libraries, etj ne vendore IBM, HPE, Lenovo, Dell, EMC.
 • Të indentifikojë dhe izoloje problemet qe kane lidhje me komponentet hardware.
 • Të kuptojë “Action Plan” te instruktuara nga vendorët dhe të ndërrojë komponentët difektozë.
 • Të kryejë upgrade të firmware-eve të fundit sipas rekomandimeve të vendorit.
 • Të krijojë zgjidhje dhe të integrojë komponentë të ndryshëm hardware sipas kërkesave të klientit.
 • Të japë konsulencë të arkitekturës hardware.
 • Të instaloje Sisteme Operative Windows dhe Linux.
 • Të instaloje hypervisor VMware ESXi, Hyper-V, KVM.
 • Të manaxhojë eskalimin e case-eve me vendoret perkates.
 • Të dokumentojë dhe përmirësojë “Action Plan” të kryera.
 • Të sqarojë klientin rreth problematikave dhe të jape rekomandimet sipas praktikave më të mira.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplomë Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike, Shkenca Kompjuterike apo profile të tjera teknike të ngjashme
 • Minimalisht 1 vit experiencë në fushën e IT.
 • Njohuri praktike në hardware server & storage
 • Njohuri praktike në Linux Server
 • Njohuri praktike në Windows Server
 • Certifikim në Comptia Server + është avantazh.
 • Aftësi te mira troubleshooting.
 • Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Aftësi komunikuese shumë të mira me klientët, partnerët dhe vendorët.
 • Të jetë i disponueshem dhe kooperues me ekipin për punë edhe jashtë orarit.
No Comments

Post A Comment