Infosoft Group | Infosoft Systems, kërkon të punësojë: Inxhinier Sistemi – Exchange
17763
post-template-default,single,single-post,postid-17763,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Systems, kërkon të punësojë: Inxhinier Sistemi – Exchange

Infosoft Systems, kërkon të punësojë: Inxhinier Sistemi – Exchange

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Të instalojë, konfigurojë, optimizojë dhe mbështesë sistemet on-premise të Microsoft Exchange;
 • Të monitorojë dhe dokumentojë kapacitetin dhe utilizimin e serverave të Microsoft Exchange;
 • Të japë konsulencë në tërësi të arkitekturës që nga hardware, networku dhe të gjithë komponentët e tjerë;
 • Të kryejë upgrade tek release me të reja sipas praktikave më të mira nga Microsoft;
 • Të kryejë procedurat e backup restore që lidhen me Exchange;
 • Të monitorojë dhe implementojë zgjidhjet antivirus dhe antispam për email;
 • Të manaxhojë eskalimin e case-eve me Microsoft.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplomë Master në UPT FTI ose UT FSHN.
 • Minimalisht 2 vite eksperiencë me teknologjitë Microsoft Exchange
 • Aftësi troubleshooting shumë të mira
 • Aftësi të mira në Microsoft Windows 2008/2012/2016, Exchange 2010/2013
 • Aftësi teknike në Microsoft Active Directory
 • Certifikim MSCSA – e preferueshme
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur
 • Të njohë praktikat më të mira në lidhje me rutimin e email-eve, filtrimin, monitorimin, storage, backup, disaster-recovery
 • Aftësi komunikuese shumë të mira me klientët, partnerët dhe vendorët
No Comments

Post A Comment