Infosoft Group | Info Business Solutions kërkon të punësojë: Microsoft Dynamics NAV/BC Developer
17775
post-template-default,single,single-post,postid-17775,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Info Business Solutions kërkon të punësojë: Microsoft Dynamics NAV/BC Developer

Info Business Solutions kërkon të punësojë: Microsoft Dynamics NAV/BC Developer

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Kërkesat për kandidatet:

  • Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme.
  • Eksperiencë në zhvillimin e sistemeve ERP.
  • Eksperiencë dhe njohuri për menaxhimin e bazave të të dhënave psh SQL Server, MySQL, Microsoft Access, etj.
  • Eksperiencë  dhe njohuri mbi gjuhët e programimit ASP.NET, C# ose VB.Net, C/AL, AL, etj.
  • Eksperiencë dhe njohuri mbi ndërtimin e web service-ve (opsionale).
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative.
No Comments

Post A Comment