Infosoft Group | Infosoft Systems sh.p.k kërkon të punësojë: 3 Inxhinierë Sistemi
17632
post-template-default,single,single-post,postid-17632,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Systems sh.p.k kërkon të punësojë: 3 Inxhinierë Sistemi

Infosoft Systems sh.p.k kërkon të punësojë: 3 Inxhinierë Sistemi

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Ofron suport për teknologjine ku është ekspert.
 • Përgjigjet për manaxhimin dhe eskalimin e case-eve për klientë enterprise me vendorët përkatës.
 • Kryen vlerësimet e pjesëve të projekteve të ekspertizës së tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohët e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje që përfshijne teknologji të ekspertizës së tij si dhe përshkruan zgjidhjen e kërkuar, në rast kërkese për ofertim.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplomë Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile të tjera teknike;
 • Minimalisht 1 vit eksperiencë në këtë fushë;
 • Njohuri praktike në OS windows ose linux;
 • Njohuri praktike në teknologji të Microsoft  – e preferueshme;
 • Njohuri në Server and Storage Solutions – e preferueshme;
 • Njohuri praktike në networking – e preferueshme;
 • Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese.
No Comments

Post A Comment