Infosoft Group | Infosoft Group kërkon të punësojë: Programues/e Software
17586
post-template-default,single,single-post,postid-17586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Group kërkon të punësojë: Programues/e Software

Infosoft Group kërkon të punësojë: Programues/e Software

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Kërkesa për kandidatët:

  • Diplomë universitare në degët: Informatikë, Inxhinieri Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme.
  • Minimumi 2 vite eksperiencë në zhvillim sistemesh.
  • Eksperiencë dhe njohuri për menaxhimin e bazave të të dhënave p.sh SQL Server, MySQL, Microsoft Access, etj.
  • Eksperiencë dhe njohuri mbi gjuhët e programimit NET, C# , MVC , T-SQL, PL-SQL, etj.
  • Eksperiencë dhe njohuri mbi ndërtimin e web services (SOAP & ODATA) (e preferueshme).
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës italiane (e preferueshme).
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative.
No Comments

Post A Comment