Infosoft Group | Infosoft Systems kërkon të punësojë: Menaxher Shitjesh
17569
post-template-default,single,single-post,postid-17569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Systems kërkon të punësojë: Menaxher Shitjesh

Infosoft Systems kërkon të punësojë: Menaxher Shitjesh

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Detyra dhe përgjegjësi:

  • Mban dhe permirëson marrëdhëniet me klientet ekzistues me qëllim përmbushjen më së miri të kërkesave të tyre
  • Është i suksesshëm në prezantimin në mënyrë profesionale të produkteve tek klientët
  • Është i suksesshëm në zgjerimin e gamës së klienteles dhe në ndërtimin e raporteve me klientë të rinj.

 

Kërkesa për kandidatët:

  • Diplomë universitare
  • Të kenë të paktën 2 vjet eksperiencë në pozicione pune analoge në kompani private.
  • Të ketë njohuri të mira rreth produkteve të Teknologjisë së Informacionit
  • Njohuri shumë të mira të Paketës Office
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese.
  • Aftësi për të punuar në grup

 

Të jetë i pajisur me dëshmi për drejtim automjeti.

 

No Comments

Post A Comment