Infosoft Group | Infosoft Group festoi 28 vjetorin e krijimit nën sloganin ”Stronger together”
17036
post-template-default,single,single-post,postid-17036,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Group festoi 28 vjetorin e krijimit nën sloganin ”Stronger together”

Infosoft Group festoi 28 vjetorin e krijimit nën sloganin ”Stronger together”

Infosoft Group festoi 28 vjetorin e krijimit nën sloganin ”Stronger together”, që personifikon bashkëpunimin e ngushtë mes kompanisë dhe punonjësve në kapërcimin e sfidave dhe arritjen e suksesit. Infosoft Group është themeluar në korrik të vitit 1991, duke u zgjeruar dhe zhvilluar vazhdimisht, për t’u shndërruar në një nga sipërmarrjet më të mëdha në Shqipëri, me shtrirje në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

No Comments

Post A Comment