Infosoft Group | Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësojë: 3 Inxhinierë Sistemi
17168
post-template-default,single,single-post,postid-17168,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësojë: 3 Inxhinierë Sistemi

Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësojë: 3 Inxhinierë Sistemi

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al.

Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Ofron suport per teknologjine ku ai eshte ekspert
 • Pergjigjet per manaxhimin dhe eskalimin e case-eve per kliente enterprise me vendoret perkates.
 • Kryen vleresimet e pjeseve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje qe perfshijne teknologji te ekspertizes se tij si dhe pershkruan zgjidhjen e kerkuar, ne rast kerkese per ofertim.

Kerkesa per kandidatet:

 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 3 vjet eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike ne teknologji te Microsoft ku  perfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohur ne Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike ne networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze.
 • Aftesi shume te mira komunikuese
No Comments

Post A Comment