Infosoft Group | 30 vjet
17424
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17424,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

OUR MISSION 

Our mission is to maintain and strengthen our leader position in Albania, Kosovo and Northern Macedonia

Publications

  • InfoSoft Group marked the 30th Anniversary of its establishment, as the first group longest in the Albanian market. Composed of 15 companies, located in Albania, Kosovo, and Northern Macedonia, InfoSoft Group is one of the 5 largest enterprises in Albania and the larg

  • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Të dhënat që do të paraqitni  do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi.

If you would like to join our staff or have interesting business ideas contact us