Infosoft Group | 29 vjet
15234
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

MISIONI YNË 

Misioni ynë është të ruajmë dhe forcojmë pozicionin Lider në tregun e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Publikime

  • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar  CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet, në adresën e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al. Ju garantojmë se përpunimi i të dhënave tuaja do të bëhet vetëm për qëllime rekrutimi

  • Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al. General Summary: Manages sales of the company’s produc

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e stafit tonë ose keni ide interesante biznesi, na kontaktoni